ETUSIVU TARJOUKSET YHTEYDENOTTO OMA ASIAKASTILI TOIMITUSEHDOT TL-TUKKU OY OSTOSKORI KASSA
ETSI TUOTE
Kirjoita etsimäsi tuote tai sen osa (kangas, kang, puna, tms)
 
Laajennettu haku
TUOTTEET
Tietosivut
Maksutavat
REKISTERISELOSTE / TL-TUKKU.FI
Rekisteriseloste
Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
TL-TUKKU OY (y-tunnus 0990176-1) PL 184, 24101 SALO
(ei käyntiä)
Puh. 040-6743140

Rekisterin nimi
TL-TUKKU asiakas- ja markkinointirekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa suoramarkkinointiin, asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä etämyyntiin. Rekisterin sisältämiä tietoja voidaan myös käyttää markkinatutkimuksiin sekä markkinointikilpailujen järjestämiseen.

Rekisterin sisältämät tiedot

Palvelussa voidaan käsitellä seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:
asiakkaan nimi, käyttäjän nimi, osoite, henkilötunnus, ly-tunnus, ammatti, organisaatio, kiinteän puhelinliittymän numero, matkapuhelinliittymän numero, päätelaitteen tiedot, sähköpostiosoite, lupatiedot ja kiellot, tunnistamis- ja käyttötiedot, tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot, palvelutiedot, laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot, asiakkuuteen liittyvät tiedot, mielenkiinnon kohteet ja muut rekisteröidyn itse antamat tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään. Henkilötietoja voidaan täydentää ja päivittää myös väestörekisteristä, kaupparekisteristä, yrityksen omasta asiakasrekisteristä, Tilastokeskuksen ja TNS Gallupin rekistereistä, luottotietorekisteristä ja suoramarkkinointiliiton ylläpitämistä kieltorekistereistä sekä muista vastaavista julkisista ja yksityisistä rekistereistä.

Tietojen luovutus
Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja henkilötietolain mukaisesti toiselle yritykselle suoramarkkinointia varten. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

Rekisterin suojaus
Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.

Tarkastus- ja kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukainen oikeus tietojensa tarkistamiseen sekä oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramarkkinointia ja etämyyntiä varten.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:
TL-TUKKU OY (y-tunnus 0990176-1) PL 184, 24101 SALO

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ja etämyyntiin ilmoittamalla siitä kirjeitse osoitteeseen TL-TUKKU OY (y-tunnus 0990176-1) PL 184, 24101 SALO tai sähköpostitse osoitteeseen TÄHÄN SÄHKÖPOSTIOSOITE. Suoramarkkinoinnin ja etämyynnin kieltäminen edellyttää rekisteröinnin poistamista.
ILMAINEN TOIMITUS yli 50€ tilauksiin
VAATE ALE %
KANGASALE %
TYÖKALUT ALESSA %
Ostoskori
0 kpl
TARJOUKSET
Design Nuotti<br>KERNIVAHAKANGAS<br>lev.145cm<br>akrylaattipinnoitettua kangasta Design Nuotti
KERNIVAHAKANGAS
lev.145cm
akrylaattipinnoitettua kangasta
9.95€  19.90€
Puuterinvärinen nauha<br>PITSIKUVIO<br>pituus 11cm<br>leveys 4cm Puuterinvärinen nauha
PITSIKUVIO
pituus 11cm
leveys 4cm
1.22€  2.45€
Italialainen, laadukas <br> TREVI PAISTINPANNU 24cm syvä Italialainen, laadukas
TREVI PAISTINPANNU 24cm syvä
17.40€  34.80€
Valkoinen kukka<br>BRODYYRI<br>pituus 4,5cm<br>leveys 13cm Valkoinen kukka
BRODYYRI
pituus 4,5cm
leveys 13cm
1.95€  3.90€
Luonnonvalkoinen kukkakuvio<br>BRODYYRI<br>pituus 11cm<br>leveys 4cm Luonnonvalkoinen kukkakuvio
BRODYYRI
pituus 11cm
leveys 4cm
2.48€  4.95€
Tukkurasia<br> SORMUKSIA<br> Pastellin värisiä<br> Läpimitta 18mm  , 36kpl/pkt Tukkurasia
SORMUKSIA
Pastellin värisiä
Läpimitta 18mm , 36kpl/pkt
2.00€  15.00€